Amsterdam, Parijs, Berlijn
Client case
Drie fashionevents in drie verschillende steden voor nieuwe PrimaDonna collectie

Wat? Voor de lancering van de allereerste PrimaDonna Sport-collectie organiseerden we drie events in evenveel fashionsteden - Amsterdam, Berlijn en Parijs - op drie verschillende dagen. In samenwerking met lingeriegroep Van de Veldes PR-agentschappen presenteerden we de nieuwe collectie sportbh’s en –accessoires op een actieve manier aan een publiek van journalisten, bloggers en social influencers. In Berlijn en Amsterdam koppelden we daarom een ‘barre’ workshop aan het event, een populaire work-out die ballet, pilates en cardiotraining combineert. In Parijs was er een power-yogaworkshop met Aria Crescendo, de voormalige yoga-instructeur van beroemdheden zoals Jared Leto en Ashton Kutcher.

Doelgroep? Journalisten, bloggers en social influencers.

Aantal deelnemers? 36 in Amsterdam, 30 in Berlijn en 40 in Parijs.

Dit deed SEAUTON:

  • De planning, organisatie en opvolging van de drie persevents, met extra aandacht voor de PrimaDonna Sport-branding. We hielden de touwtjes strak in handen, zodat het PR- en communicatieteam van lingeriegroep Van de Velde zich kon focussen op de aanwezige pers, bloggers en influencers.
  • Originele event-venues scouten en contracteren in Amsterdam, Parijs en Berlijn.
  • Drie danseressen scouten en contracteren voor een live performance ter plaatse.
  • Een DJ scouten en contracteren (DJ Cat Carpenters).
  • De audiovisuele set-up coördineren op de drie locaties.
  • Catering: het genieten achteraf van een drankje en een gezonde maar vooral zeer lekkere lunch was een belangrijk onderdeel van het programma. De PrimaDonna vrouw geniet van het leven.
  • Opzetten van partnerships met Dr Hauschka in Duitsland en Caudalie in Nederland en Frankrijk
  • Projectmanagement en troubleshooting ter plaatse.


Seauton had alles tot in de puntjes geregeld en had extra veel aandacht besteed aan ons merkimago en onze branding. Ik kon er dus op vertrouwen dat alles in orde zou komen, zodat ik me kon focussen op de contacten met de aanwezigen. Geweldig was dat. Iedereen was ook zeer enthousiast over de persevents en de locaties, de kwaliteit was heel goed. We zijn dus zeer tevreden, over de hele lijn.
Evelyn Verstraeten, Global PR & Communications Manager