Leuven
Client case
Een nationaal symposium over de 'New Standards' binnen het domein van Rectal Cancer Treatment.

Wat? In 2016 werd het initiatief genomen om de eerste editie van het “Towards New Standards” symposium te organiseren waarbij de UZ Leuven Guidelines & Standards binnen een specifiek vakdomein besproken worden. De symposia zijn jaarlijks terugkerende symposia waarbij telkens een ander thema belicht wordt.Het doel is om alle betrokken healthcare professionals te mobiliseren om te reflecteren over de New Standards in hun expertisedomein in België en ver daarbuiten. Bij de editie van 2016 lag de focus op Rectal Cancer Treatment. De multidisciplinaire aanpak waarbij een faculty van zowel lokale als internationale experten spreekt beoogt dat alle betrokken partners dankzij de learnings die tijdens dit symposium werden aangeboden leidt tot een verbetering in de zorg en behandeling van rectal cancer patiënten.

Doelgroep? Healthcare professionals met expertise rectale kanker.

Aantal deelnemers? 250 deelnemers en 12 sponsors

Resultaat van de samenwerking:

  • De klant, in dit geval Professor d'Hoore en het Scientific Committee behouden focus op hun core business - Seauton neemt zoveel mogelijk uit handen.
  • Fully booked Symposium, positieve reacties van 12 sponsors, deelnemers en organiserend committee
  • Winstgevend project waarbij de basis werd gelegd voor volgende edities nationaal en internationaal
  • Reeds bevestiging deelname sponsors en deelnemers Towards New Standards editie 2017
  • Er werd een community tot stand gebracht die doorheen het jaar 2017 levendig wordt gehoudenSeauton’s professionalisme en persoonlijke engagement hebben significant bijgedragen tot het succes van dit symposium en hebben ons het vertrouwen gegeven om verder te gaan met dit project.
Prof. Dr. André D'Hoore