Leuven
Client case
Transplantoux' (samentrekking van de woorden Transplantatie + Mont Ventoux) allereerste symposium , in het kader van het 10-jarig bestaan van de associatie.

Wat?  Transplantoux ( samentrekking van de woorden Transplantatie + Mont Ventoux) is een onafhankelijke non-profitorganisatie, opgericht door Prof. Dr. Diethard Monbaliu – transplantatie chirurg verbonden aan UZ Leuven.  De organisatie heeft als doel getransplanteerde mensen en sympathisanten samen te brengen om actief en sportief (oa fietsbeklimming van de bekende Mont Ventoux in Frankrijk)  te zijn, die wil sensibiliseren rond orgaandonatie en die wetenschappelijk onderzoek wil promoten rond het effect van een sportieve levensstijl na transplantatie. Seauton kreeg de vraag hun allereerste symposium te organiseren, in het kader van het 10-jarig bestaan van de associatie.

 

Doelgroep? 

(1) General practitioner, Surgeon, Transplant physician, Non-Transplant physician,...

(2) Dietician, Nurse, Physical Trainer, Physiotherapist, Transplant Coordinator,...

(3) Specialists in Training / Students (medicine, pharmacology, physiotherapy, nurse,...) and Transplant recipients.

Aantal deelnemers? 151 deelnemers (uit 15 verschillende landen) en 12 sponsors

Resultaat van de samenwerking:

  • De klant, in dit geval Professor Monbaliu en het Local Organising Committee, behouden focus op hun core business: het samen stellen van een uitermate sterk wetenschappelijk programma. Seauton coördineerde, structureerde en nam zoveel mogelijk uit handen.
  • Fully booked Symposium met wetenschappelijke lezingen en interactieve workshops, positieve reacties van 12 sponsors, deelnemers en organiserend committee
  • Winstgevend project waarbij niet alleen de basis werd gelegd voor een jaarlijks weerkerend congres, maar ook toekomstige samenwerkingen met andere, internationale transplantatie organisaties vorm aan nemen.
  • Seauton faciliteerde het verder uitbouwen en versterken van de reeds bestaande community en hielp de basis te leggen om als associatie te internationaliseren. Ook in de toekomst slaat Transplantoux de handen in elkaar met Seauton voor het verder ontwikkelen van de te volgen strategie en voor het uitwerken van nieuwe, succesvolle projecten.
Een DIKKE MERCI voor jullie formidastische werk!
Prof. Dr. Diethard Monbaliu, UZ Leuven