Je bent nu echt wel al overtuigd van het belang van de digitale weg voor associaties. En je wil nog wat meer tips krijgen? Wel laten we dat vooral doen. 

8. Je moet niet groot zijn om digitaal te gaan

Bekijk het meer als ondernemerschap! Groeiende associaties zijn net die associaties die investeren in toegevoegde waarde voor hun leden. 

Ga stap voor stap - ons team kan tal van 'low cost, high impact' oplossingen aanbieden. Digitale oplossingen komen in verschillende groottes en budgetten. Maar neem die stap voorwaarts.

9. Play safe

Vertrouwen en veiligheid zijn geen details. Maak een veilige en private digitale ommeslag, zowel voor je leden als voor je content.

10. Efficiënte tools

Traditionele (face-to-face) meetings zullen nooit verdwijnen en digitale opportuniteiten vergroten het bereik van je content naar bestaande en nieuwe leden. Gebruik de juiste tools om de waarde van je diensten aan te tonen aan je leden en maak de toegang ernaar toe heel eenvoudig. 

Opleidingsplatformen, virtuele events, bestudeer het gedrag van je leden, integreer je bestaande marketing tools met de nieuwe platformen, ... er zijn oneindig veel mogelijkheden. 


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Samen met onze partners Event Pilots en Streamdis werken we een voorstel op jouw maat uit. Happy to help! 

Gerelateerde nieuwsberichten

De digitale transformatie is een blijvertje en het is cruciaal voor associaties om op de digitale boot te springen. En wel nu. Lees hier nog meer tips! Lees verder
De digitale transformatie is een blijvertje en het is cruciaal voor associaties om op de digitale boot te springen. En wel nu. Lees verder