Wil je mee met ons onvergetelijke, authentieke meetingconcepten ontwikkelen en tot leven wekken? Onze klanten laten focussen op hun gasten en eventdoelstellingen terwijl wij als expertteam de perfecte co-host zijn? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Momenteel zoeken we: 


Ben je een multi-tasker, sterk in administratie en regel je graag? Wij zoeken een B2B Travel Consultant! En omdat het een opstartende/te ontwikkelen Business Unit is binnen Seauton, ben je ook deels Project Manager en verantwoordelijk voor het uitwerken van meetings, events en congressen. Nog steeds geboeid? Lees snel de vacature (in het Engels)! 

Ben je uitmuntend in project- en eventmanagement, teammanagement, communicatie, quality management en relatiebeheer ? Ben je sterk in het beheren van complexe projecten en zetten woorden als intrapreneurship en ownership  je in vuur en vlam? Dan is het hoog tijd dat wij aan tafel gaan zitten! 

Ben je een krak in project management en kun je terugkijken op enkele jaren relevante ervaring (liefst in MICE-sector)? We would love to meet you! Lees hieronder de volledige job omschrijving.